Végleges szőrtelenítés

ÁRLISTA MEGTEKINTÉSE

Napjainkban a természetes higiéniához hozzátartoznak a szőrtelen hajlatok és a síma láb. Ez nem mindig csak a normál mennyiségű,hanem gyakran a túlzott szőrösödés miatt is szükséges.A túlzott szőrösödés / hirsutismus/előfordul nőknél is,általában minden megmagyarázható ok nélkül,de betegség vagy gyógyszerszedés következménye is lehet. Ezért ajánljuk az ilyen esetekben az endokrinológiai /hormonális/ kivizsgálást.
A szőrtelenítést 10 éve végzem,azóta is Dióda laserrel, amelynek hullámhossza 810 nm. Ez azért jó,mert az ilyen hullámhosszú laserfény kiválóan nyelődik el a pigmentált szőrszálakban,amelyek festékanyagot / melanint/ tartalmaznak. A laserfény energiája hőenergiává alakul és a szőrtüszőben lévő fehérjéket koagulálja. Következményként a meglévő szőrszál nem kap több táplálékot,elpusztul,majd 1-2 héten belül kihullik. Ez a szőrtüsző már nem fog több szőrszálat termelni!
A szőr növekedése 3 fázisban zajlik:növekedési,átmeneti és nyugalmi fázis. A laserfény csak a növekedési fázisban lévő szőrtüszőkre van hatással,csak azoknak árt. Ezért kell több alkalommal ismételni a kezelést.
Általában 4-6 beavatkozásra van szükség,amely általában 85-90 százalékos eredménnyel jár. Ha szükséges ,évente emlékeztető kezelést végzünk.

A 10 év alatt nagy tapasztalatot szereztem ezen a téren.Elvétve előfordult sikertelen eset, ahol csak 50-60 % -os eredményt sikerült elérnem. Ezekben az esetekben betegség vagy a női szervezetben lévő több férfi hormon volt az ok.
A kezeléseket én végzem.A dióda lasernek nagy előnye még,hogy megfelelően alkalmazva nem fordul elő égés.
Szeretettel várom az érdeklődőket !
A kezelés helye: 1085 Budapest Ecto-Derma Polyklinika József krt.37-39.

 

Bejelentkezés: +36309691702 telefonon munkaidőben vagy email:renner-adrienn@t-online.hu

Rendelő

doktornő

VÁCI 52 Orvosi Rendelők
1052 Budapest V.kerület
Váci utca 52.I.e.1

6-os kapucsengő

Rendelési idő:

Hétfő, Szerda: 14h-19h

Előzetes bejelentkezés szerint!

Bejelentkezés: 06-30-969-1702